Rohkema info nägemiseks:

INFOWEBI TEENUSED OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1518; jälgijaid - 13. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta INFOWEBI TEENUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

INFOWEBI TEENUSED OÜ hetkeolukord

Juba 1518 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,9 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

Infowebi Teenused OÜ peamiseks tegevusalaks on reklaami vahendamine interneti keskkonnas www.infoweb.ee, kodulehtede valmistamine, domeenide registreerimine. Ettevõte peamisteks klientideks on äriühingud üle Eesti.

Osaühing Infowebi Teenused põhitegevuseks on reklaami vahendamine meedias. 2022. aasta müügitulu oli 46 979 eurot. Osaühing lõpetas 2022. aasta kasumiga 249 eurot.

Töötajate keskmine arv oli keskmiselt 3. Töötasusid koos lisatasude ja maksudega maksti aruandeaastal summas 24 243 eurot.

2022 aastal andis müügis tunda koroona aeg. 2023 aasta eesmärgiks on olemasolevate klientide teenindamine ja leida võimalusi käibe kasvatamiseks.

INFOWEBI TEENUSED OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.